Tweede persoon halve prijs | Flexibele boekingsvoorwaarden | Rekeninghoudend met Coronamaatregelen Meer informatie
Sluiten

De zomer staat voor de deur en Nederland is volop in bloei. Na wekenlang thuis opgesloten te zijn geweest, kunt u sinds 1 juni – zij het iets aangepast – weer naar restaurants, cafés en musea. Vanaf 1 juli mogen ook campings en hotels hun deuren weer openen voor bezoekers.

Vanaf zaterdag 20 juni gaan wij ook weer de Nederlandse waterwegen én fietspaden op. Voor iedereen die verlangt naar een avontuur, maar ook graag verzekerd is van veiligheid, biedt Boat Bike Tours een geweldige manier van reizen. Lees waarom onze fiets-vaarvakanties precies dat kunnen bieden wat u zoekt:

1. Geniet van de frisse lucht – Word fit en heb plezier

Niets is gezonder dan lekker bewegen in de frisse buitenlucht. Op onze fiets- vaarvakanties bent u de hele dag buiten actief bezig. Elke dag fietst u een andere route, dus de reizen worden nooit saai. We hebben mooie, gevarieerde routes samengesteld waarbij u door bijzondere natuurgebieden, pittoreske dorpen en bruisende steden reist.

2. Reizen met een betrouwbaar bedrijf – We stellen veiligheid voorop

Boat Bike Tours is een reisorganisatie met meer dan veertig jaar ervaring. We hebben een solide basis van trouwe klanten opgebouwd, dankzij onze aandacht voor service, veiligheid en hygiëne aan boord. Om ervoor te zorgen dat u ook dit jaar veilig kunt reizen, hebben we aan boord extra maatregelen genomen ter bevordering van preventie van het Coronavirus. Lees meer over onze ‘Corona-maatregelen’ aan boord van de schepen.

3. Geschikt voor het hele gezin

Onze reizen zijn ook zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Lees alles over de ervaring van onze collega Margriet, die samen met haar zus en hun kinderen de Hanzeroute reisde. Op veel schepen kan uw kind bij u in de hut verblijven. Omdat de reizen zo afwisselend zijn, beleven ze iedere dag een ander avontuur! Onze chef-koks en de bemanning zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u tijdens de reis aan boord alles vindt wat u nodig kunt hebben.

4. Rusten en opladen – Laat u verwennen aan boord

De afgelopen maanden zijn voor ons allemaal erg pittig geweest. Of u nu aan de frontlinie van de crisis hebt gewerkt of thuis de zorg voor uw kinderen op u hebt genomen, iedereen heeft de laatste tijd vast wel eens last gehad van stress en/of vermoeidheid. Om u te helpen bijkomen en opladen, nemen we u graag alle planning en organisatie uit handen. Het enige wat u hoeft te doen, is uw bagage aan boord te brengen en wij organiseren de rest: zachte bedden, warme douches, uitstekende wijn en smakelijke maaltijden zorgen voor alle verwennerij aan boord.

5. Flexibele boekingsvoorwaarden – Alle vrijheid, geen risico’s

Wij begrijpen uw dilemma: aan de ene kant kunt u niet wachten om weer op vakantie te gaan, maar aan de andere kant maakt u zich misschien wel zorgen over het aangaan van verplichtingen, gezien de veranderlijkheid van de huidige situatie. We hebben een oplossing die u alle vrijheid geeft om zonder risico uw reis te plannen: voor al onze reizen in 2020 gelden flexibele boekingsvoorwaarden. Dit betekent dat u in termijnen kunt betalen en kosteloos kunt wijzigen naar een andere reis, indien u of iemand van uw reisgezelschap onverhoopt ziek wordt.

Offerte aanvragen

  • Graag zo specifiek mogelijk aangeven. Indien u dit nog niet exact weet, dan graag maand/ periode aangeven.
  • Heeft u nog speciale wensen, opmerkingen of andere aanvullingen?
  • Hoe kunnen wij u bereiken?