Foto- en reisverhalen wedstrijd

Hebt u ook leuke verhalen over en foto’s van uw reis met Boat Bike Tours? Wij zijn altijd op zoek naar prachtige, verrassende plaatjes en praatjes die de reizen van Boat Bike Tours goed beschrijven. Sfeervolle shots van fietsers – inclusief die met wind tegen, gasten relaxend in het zonnetje aan dek of onderweg tijdens de lunchpauze, reizigers genietend van een gezamenlijke maaltijd of die plezier hebben tijdens een excursie; het kan alles zijn! Verhalen over uw ervaringen tijdens een fiets-vaarvakantie.

Hoe kunt u uw foto’s en reisverhalen versturen?

Upload uw foto’s en stuur een link via Dropbox, WeTransfer, Flickr of andere uploaddienst naar marketing@boatbiketours.com. Vergeet niet uw naam, uw reisbestemming en reisdatum te vermelden. Indien het niet wenselijk is dat uw naam genoemd wordt in uitingen dat graag even aangeven.

Voorbeelden van inzendingen

Afgelopen jaren hebben we al vele foto’s en reisverslagen ontvangen. Hier kunt u de inzendingen bekijken.

Wat kunt u winnen?

Doe mee en stuur ons uw reisverslag en/of foto’s. Met het insturen van een reiservaring krijgt u niet alleen uw eigen pagina op de website, we verloten ook een reisvoucher ter waarde van €150. De trekking vindt ieder jaar in november plaats. Ook wordt dan de winnaar van de fotowedstrijd bekend gemaakt. De winnaar krijgt eveneens een reisvoucher en tevens ontvangen de tweede en derde prijswinnaars een Vaude fietstas en een sportieve zonnebril.

Voorwaarden

Lees deze voorwaarden voordat u uw foto’s opstuurt:

  • Door het versturen van uw fotobestanden geeft u automatisch publicatierecht aan Boat Bike Tours
  • Boat Bike Tours krijgt hiermee toestemming om uw foto’s te gebruiken voor de website, brochure, Facebook pagina, advertenties, en andere media en publicaties

Prijsopgave aanvragen

  • Graag zo specifiek mogelijk aangeven. Indien u dit nog niet exact weet, dan graag maand/ periode aangeven.
  • Heeft u nog speciale wensen, opmerkingen of andere aanvullingen?
  • Hoe kunnen wij u bereiken?