Uw groep, uw eigen schip

Naast de individuele reizen die wij bieden, is het ook mogelijk om een heel schip te huren met bijvoorbeeld een groepje vrienden, uw familie, bedrijf, fiets- en/of sportclub, enz. Wij noemen dit een individuele charter. Als u besluit om een reis voor een groep te boeken, zonder een volledig schip te huren, dan noemen we dit een groepsboeking.

Hebt u een reisorganisatie of werkt u als freelance reisaanbieder, dan noemen wij uw groepsreservering een B2B-charter en verwijzen wij u graag naar ons zusterbedrijf Eurosail Travel, www.eurosailtravel.com.

Hoeveel is een groep?
Indien u geïnteresseerd bent in een reis met een groep van minimaal ca. 18 personen, kunnen wij u de mogelijkheid bieden om een schip exclusief te reserveren. Er zijn verschillende schepen in diverse vaargebieden beschikbaar voor privécharters met een maximale capaciteit van 20, 22, 24, 26 of 28 passagiers.

Kleinere groepen kunnen (in afwachting van beschikbaarheid) meerdere hutten boeken op een van de ‘reguliere’ reizen uit het Boat Bike Tours aanbod. Houd er rekening mee, dat hoe ruimer van tevoren u uw reis boekt, hoe beter wij in staat zijn u een reis, met de gewenste data en huttypen naar uw keuze te bieden.

De schepen
De schepen die u kunt charteren zijn gezellig en ruim tegelijk. Ook als u een grotere groep hebt, kunt u een geschikt schip vinden. Kies uw favoriete schip of zeilschip en ontdek welk gebied ze gaat verkennen. Wij zijn er zeker van dat u iets zult vinden wat u bevalt. En als u niet kunt vinden wat u zoekt, dan maken we graag een aanbod op maat voor u.

Vraag een offerte aan
Wilt u meer weten over het charteren van uw eigen schip, vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij het ervaren team van Boat Bike Tours, via charter@boatbiketours.com. Of bel ons op +31 (0)20 7235400.

Prijsopgave aanvragen

  • Graag zo specifiek mogelijk aangeven. Indien u dit nog niet exact weet, dan graag maand/ periode aangeven.
  • Heeft u nog speciale wensen, opmerkingen of andere aanvullingen?
  • Hoe kunnen wij u bereiken?