Tweede persoon halve prijs | Flexibele boekingsvoorwaarden | Rekeninghoudend met Coronamaatregelen Meer informatie
Sluiten
Beschikbaarheid tonen Reserveren Offerte aanvragen

Hoogtepunten van deze reis

Romantische fietstochten langs Rijn en Neckar

Kliffen, wijngaarden, kastelen

Schitterend uitzicht op prachtig landschap

Schip met max. 68 passagiers

Begeleiding
 • Begeleid: u fietst in een groep onder leiding van een reisleider
 • Deels begeleid: dagelijkse bespreking door de reisleider, u fietst individueel in eigen tempo, reisleider is telefonisch bereikbaar
 • Individueel: zonder reisleider, u fietst indivividueel, de bemanning licht vooraf de fietsroute toe
guidance Individueel
Moeilijkheidsgraad
 • Niveau 1: eenvoudige routes, vlak landschap
 • Niveau 2: vrij eenvoudige routes door overwegend vlak landschap
 • Niveau 3: vereist meer inspanning, in overwegend heuvelachtig landschap
 • Niveau 4: voor geoefende fietsers, heuvelachtig landschap met een flinke klim
Difficulty level 1 Moeilijkheidsgraad 1
Reisduur
tijd2 Created with Sketch. 8 dagen

Fiets-vaarvakantie Duitsland: Rijn & Neckar, Koblenz – Bad Wimpfen (of v.v.) | Patria

Het romantische gebied van de Boven Midden-Rijndal is wereldwijd bekend als een rivierdal recht uit een plaatjesboek, met torenhoge kliffen, steile wijngaarden, kastelen op vrijwel elke heuveltop en mooie dorpjes langs de oevers. Het Neckar-dal is daarentegen, in tegenstelling tot de Rijn, een goed bewaard geheim, dat slechts door enkele toeristen buiten Duitsland bekend is. Het Neckar-dal heeft middeleeuwse steden en ansichtkaart-dorpjes, schitterende uitzichten op kastelen en een prachtig landschap bij elke bocht van de rivier… Het is gewoon een juweel, wachtend om door u ontdekt te worden via de best mogelijke vervoersvorm: de fiets!

Tijdens deze 8-daagse fiets-vaarvakantie wordt u op een heel bijzondere manier getrakteerd op de mooiste delen van de Rijn en Neckar. De fietspaden langs de oevers beide rivieren zijn verhard of geasfalteerd. Langs de Neckar vindt u sierlijk versierde vakwerkhuizen, indrukwekkende kerken, kastelen, paleizen en vele historische monumenten. Elke stad en elk dorp langs de rivier heeft zijn eigen unieke sfeer. Steden als Marbach am Neckar (wereldwijd bekend als de geboorteplaats van de klassieke dichter en dramaturg Friedrich Schiller), historisch Eberbach, het mooie Heidelberg, de stad van de romantiek en het idyllische en romantische kuuroord Bad Wimpfen. Wat wordt uw favoriet? Misschien wordt het toch de een van de plaatsen aan de Rijn, die wordt geassocieerd met de beroemde Nibelungen-saga, de Loreley-rots, enkele van de best bewaarde middeleeuwse kastelen in Duitsland tussen Bingen en Koblenz of Mainz en zijn vele musea… het zal een interessante keuze zijn.

Tip voor een reis van twee weken:
Het is mogelijk om twee prachtige reizen te combineren tot een bijzonder gevarieerde 15-daagse fiets-vaarvakantie op de Patria. De reis over de Rijn en de Neckar neemt u mee van Koblenz naar Bad Wimpfen; de terugreis vindt de week daarop plaats van Bad Wimpfen terug naar Koblenz. Op verschillende data vaart de Patria ook langs de Moezel en Saar van Koblenz naar Saarburg en keert een week later terug, met als hoogtepunten de Romeinse stad Trier en pittoreske stadjes als Cochem en Bernkastel.

Dag tot dagprogramma Koblenz naar Bad Wimpfen

Gedeeltes die cursief gedrukt zijn, worden door het schip afgelegd.

Alle afstanden zijn ‘geschatte afstanden’ van aanbevolen fietstochten.

De geplande route is onder voorbehoud van wijzigingen als gevolg van nautische, technische of meteorologische redenen en andere onvoorziene omstandigheden. Als er laag- of hoogwater is en een route niet kan worden gevaren, behoudt de kapitein zich het recht voor om de route te wijzigen met het oog op uw veiligheid (een dergelijke wijziging zal niet worden geaccepteerd als reden voor een gratis annulering).

Dag 1 (za): Koblenz

De Patria wacht op u in Koblenz waar de bemanning u graag vanaf 16.00 uur aan boord verwelkomt. De eerste nacht zal worden doorgebracht in deze fascinerende en historische stad, eeuwenlang een belangrijk strategisch en economisch centrum. Hoogtepunten zijn de oude burcht Ehrenbreitstein, die de rechteroever van de Rijn domineert, de 12e eeuwse burcht ‘Alte Burg’ en het historisch centrum.

Dag 2 (zo): Koblenz – Boppard | Boppard – Rüdesheim (46 km)

Uw reis begint met een vaartocht aan boord van de Patria die stroomafwaarts over de Rijn van Koblenz naar Boppard vaart. Hier richtten Romeinen 2000 jaar geleden een vesting op, om de rivier te bewaken. U vaart door het prachtige Boven Midden-Rijndal, dat op de UNESCO-lijst van beschermde natuurgebieden staat. U fietst op de linkeroever van de rivier langs torenhoge kastelen en door het Lorely-dal naar Rüdesheim. U overnacht in Rüdesheim of Bingen.

Dag 3 (ma): Rüdesheim – Mainz (32 km of 35 km)

Vandaag heeft u de keuze om op de noordoever van de Rijn van Rüdesheim door het mooie Rheingau district naar het historische Eltville te fietsen en dan naar Mainz te rijden, of langs de rustige linkeroever direct naar de stad Mainz te gaan. In Mainz, een stad met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd, kunt u een bezoek brengen aan één of meerdere van de diverse kerken, musea en monumenten. De belangrijkste zijn de Dom, het Koninklijk Paleis, het Staatstheater, de Citadel en het monument van Gutenberg.

Dag 4 (di): Mainz – Nierstein (17 km of 26 km)

De fietstochten van vandaag brengen u via Laubenheim naar Nierstein, de grootste wijnbouwgemeenschap aan de Rijn en tegelijkertijd een populaire bestemming voor een bezoekje aan de wijngaarden. Hier komt u weer bij de Patria om aan boord te lunchen.

Dag 5 (woe): Nierstein – Mannheim | Mannheim – Heidelberg (25 km)

Vandaag neemt de Patria u mee over de Rijn en de Neckar naar Mannheim, waar uw fietstocht naar Heidelberg begint, uw bestemming voor vandaag. Onderweg komt u door de Keltische stad Ladenburg, een van de kleurrijkste en best bewaarde dorpen aan de Neckar. In Heidelberg kunt u op eigen gelegenheid door de stad en/of naar het kasteel van Heidelberg wandelen. Heidelberg is een stad die toeristen van over de hele wereld trekt. Bezoek het kasteel, wandel over de Filosofenweg, over de oude Neckarbrug, door de smalle, kronkelende steegjes van de oude stad, de talrijke pleintjes en bewonder de prachtige kerken die de stad rijk is.

Dag 6 (do): Heidelberg – Eberbach (34 km)

Na het ontbijt fietst u van Heidelberg via Ziegelhausen door het laaggebergte van het Odenwald naar Neckarsteinach – beroemd om de vier oude kastelen die het dorp bewaken – naar uw eindbestemming van vandaag, het historische dorp Eberbach. Tijdens een wandeling door de kronkelende straatjes en via pleintjes geniet u vast van het rustige leven in de oude stad van het vorstenhuis Hohenstaufen.

Dag 7 (vr): Eberbach – Bad Wimpfen (45 km)

De eerste stop op uw laatste fietsdag is Hornberg burcht in Neckarzimmern. Het is een gedeeltelijk vervallen kasteel, gelegen op een steile uitloper met uitzicht op het Neckar-dal. Het is het grootste en oudste kasteel van het dal. Na een bezoek fietst u naar Bad Wimpfen, de eindbestemming van deze reis. Zorg ervoor dat u het beroemde kuuroord aan de Neckar uitgebreid verkent. Dit idyllische en romantische plaatsje is vooral bekend om het warme, zoute en verkwikkende water dat mensen uit heel Duitsland en daarbuiten aantrekt. De belangrijkste bezienswaardigheden zijn de Blauwe Toren, het ‘Steinhaus’ (stenen huis) en het middeleeuwse centrum.

Dag 8 (za): Bad Wimpfen

Einde van uw reis: uitchecken na het ontbijt, mogelijk tot 9.00 uur.

Goed om te weten

Gedeeltes die cursief gedrukt zijn, worden door het schip afgelegd.

Alle afstanden zijn ‘geschatte afstanden’ van aanbevolen fietstochten.

De geplande route is onder voorbehoud van wijzigingen als gevolg van nautische, technische of meteorologische redenen en andere onvoorziene omstandigheden. Als er laag- of hoogwater is en een route niet kan worden gevaren, behoudt de kapitein zich het recht voor om de route te wijzigen met het oog op uw veiligheid (een dergelijke wijziging zal niet worden geaccepteerd als reden voor een gratis annulering).

Fietstochten
De dagelijkse fietstochten zijn niet-begeleide, zelfstandige tochten. U fietst individueel met behulp van een gedetailleerde fietskaart en geprinte routebeschrijvingen (aan boord verkrijgbaar). De tourmanager aan boord geeft u tijdens de dagelijkse briefings alle nodige informatie over de fietstocht van de volgende dag. Deze tourmanager fietst niet zelf mee, maar is altijd bereikbaar via haar/zijn mobiele telefoon.

Twee fietsopties
Tijdens de dagen dat er twee fietsopties mogelijk zijn, kunnen tijdens de korte fietsoptie niet alle genoemde hoogtepunten worden bezocht.

Rustdag
Als u de voorkeur geeft aan een rustdag, kunt u de fietstocht overslaan en ontspannen aan boord terwijl het schip naar de volgende stad vaart.

Fietsroutes / moeilijkheidsgraad
U rijdt meestal over verkeersvrije paden, verkeersarme landbouwroutes en verharde fietspaden langs de stuwdam zonder noemenswaardige beklimmingen, dus deze tocht is ook geschikt voor ongetrainde fietsers.

Bagage aan boord
Wij adviseren waterdichte regenkleding, fietshelm, zonnehoedje/pet en sportschoenen. We willen u vragen om bagage in een harde koffer mee te nemen, want de bergruimte in de hut is zeer beperkt! Op de aankomstdag is het mogelijk om vanaf 10.00 uur uw bagage aan boord te brengen.

Reisdocumenten
EU-burgers (zonder bijzonderheden, zoals een dubbele nationaliteit, hoofdverblijf in het buitenland of een beperkt geldig paspoort) zijn verplicht om een geldig paspoort of ID-kaart te hebben, die niet binnen zes (6) maanden na de terugkeer van uw fiets-vaarvakantie verloopt. We vragen niet-EU-burgers, EU-onderdanen met een meervoudige nationaliteit of iedereen die de speciale wettelijke vereisten voor een bezoek aan het land moet respecteren, om bij de bevoegde ambassade te informeren over het visum en de reisdocumenten.

Deze reis is niet geschikt voor mensen met een beperkte mobiliteit.

Dag tot dagprogramma Bad Wimpfen - Koblenz

Gedeeltes die cursief gedrukt zijn, worden door het schip afgelegd.

Alle afstanden zijn ‘geschatte afstanden’ van aanbevolen fietstochten.

De geplande route is onder voorbehoud van wijzigingen als gevolg van nautische, technische of meteorologische redenen en andere onvoorziene omstandigheden. Als er laag- of hoogwater is en een route niet kan worden gevaren, behoudt de kapitein zich het recht voor om de route te wijzigen met het oog op uw veiligheid (een dergelijke wijziging zal niet worden geaccepteerd als reden voor een gratis annulering).

Gedeeltes die cursief gedrukt zijn, worden door het schip afgelegd.

Alle afstanden zijn ‘geschatte afstanden’ van aanbevolen fietstochten.

De geplande route is onder voorbehoud van wijzigingen als gevolg van nautische, technische of meteorologische redenen en andere onvoorziene omstandigheden. Als er laag- of hoogwater is en een route niet kan worden gevaren, behoudt de kapitein zich het recht voor om de route te wijzigen met het oog op uw veiligheid (een dergelijke wijziging zal niet worden geaccepteerd als reden voor een gratis annulering).

Dag 1 (za): Bad Wimpfen

De Patria wacht op u in Bad Wimpfen waar de bemanning u vanaf 16.00 uur graag aan boord verwelkomt. Uw eerste nacht brengt u door in dit idyllische en romantische kuuroord aan de Neckar. Het staat bekend om het warme, zoute en verkwikkende water en trekt mensen uit heel Duitsland en daarbuiten. De belangrijkste bezienswaardigheden zijn de Blauwe Toren, het ‘Steinhaus’ (stenen huis) en de middeleeuwse oude stad.

Dag 2 (zo): Bad Wimpfen – Eberbach (45 km)

Na het verdelen en afstellen van de fietsen vertrekt u naar Neckarzimmern. Hier kunt u kiezen om te gaan fietsen of wandelen naar Burg Hornberg, waar Götz von Berlichingen (een Duitse keizerlijke ridder, huurling én dichter) ooit woonde. Na een bezoek aan de burcht fietst u verder naar het historische en schilderachtige stadje Eberbach, uw eindbestemming voor deze dag. Tijdens een wandeling door de kronkelende straatjes en langs gezellige pleintjes geniet u vast en zeker van het serene leven in de oude stad van de Hohenstaufen, een Zwabisch vorstenhuis dat in de 12e en 13e eeuw meerdere Duitse koningen en keizers voortbracht.

Dag 3 (ma): Eberbach – Heidelberg (34 km)

Uw eerste bestemming vandaag is Hirschhorn, de ‘Parel van het Neckar-dal’, gelegen op een hoefijzerbocht van de Neckar-rivier. Hiervandaan fietst u door het laaggebergte van het Odenwald naar Neckarsteinach, dan via Ziegelhausen naar Heidelberg waar de Patria op u wacht. In Heidelberg kunt u op eigen gelegenheid een wandeling maken door de stad en/of naar kasteel Heidelberg lopen. De stad trekt toeristen uit de hele wereld dankzij dit kasteel, maar ook vanwege de oude Neckarbrug, de Filosofenweg, de smalle, kronkelende steegjes van de oude stad, de talrijke marktpleinen en de prachtige kerken die de stad vullen.

Dag 4 (di): Heidelberg – Mannheim (25 km) | Mannheim – Nierstein

Zorg ervoor dat u de Neckar oversteekt, als u deze ochtend vertrekt voor een perfect uitzicht op Heidelberg en zijn beroemde kasteel. Vandaag fietst u via het door de Romeinen gestichte Ladenburg naar Mannheim, waar u voor de lunch weer aan boord gaat van de Patria. Met het schip reist u naar Nierstein, de grootste wijnbouwgemeente aan de Rijn en een populaire bestemming om de wijngaarden met een tractor te verkennen.

Dag 5 (woe): Nierstein – Mainz (17 km of 26 km)

Vandaag fietst u over schilderachtige fietspaden langs de Rijn naar Mainz, een stad met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd. Terwijl u daar bent, neem dan zeker de tijd om de vele kerken, musea en monumenten van de stad te ontdekken. De belangrijkste zijn de Dom, het Koninklijk Paleis, het Staatstheater, de Citadel en het monument van Gutenberg.

Dag 6 (do): Mainz – Rüdesheim (32 km of 35 km)

Na het ontbijt fietst u van Mainz door de prachtige Rheingau, een van de 13 erkende Duitse wijngebieden, via de historische rozenstad Eltville naar het pittoreske dorpje Rüdesheim. Maak zeker een wandeling door de beroemde Drosselgasse, een laan in het hart van de oude stad van Rudesheim vol met prachtig gerestaureerde gebouwen. De Patria ligt voor de nacht in Rüdesheim of Bingen.

Dag 7 (vr): Rüdesheim – Boppard (46 km) | Boppard – Koblenz

Fiets op de linkeroever naar Boppard en geniet van het panoramische uitzicht op het onvergetelijke Boven Midden-Rijndal, een UNESCO-Woorderfgoed. Onderweg passeert u kastelen en burchten, en komt u langs de beroemde rots van Lorely. ’s Middags brengt de Patria u naar Koblenz, waar de Rijn en Moezel samenkomen. U brengt uw laatste nacht aan boord door in deze fascinerende en historische stad, die al eeuwenlang een belangrijk strategisch en economisch centrum is. Hoogtepunten van de stad zijn de oude burcht Ehrenbreitstein, die de rechteroever van de Rijn domineert, de 12e eeuwse burcht “Alte Burg” en het oude centrum van Koblenz.

Dag 8 (za): Koblenz

Einde van uw reis: uitchecken na het ontbijt, mogelijk tot 9.00 uur.


Prijzen en informatie

Nodig een vriend uit voor de helft van de prijs. Voer de kortingscode LAST25 in bij de reservering.
Deze aanbieding is geldig voor alle vertrekken in 2020.
De korting is alleen geldig voor nieuwe boekingen en kan niet worden gecombineerd met andere kortingsaanbiedingen.

Onze speciale aanbieding is geldig tot 15 september 2020.

Prijzen en beschikbaarheid

Hieronder ziet u een overzicht van de beschikbare (blauwe) data; de gele stip betekent, dat er op deze datum 2 of minder hutten beschikbaar zijn, oranje is ‘op aanvraag’ en rood betekent dat er op deze datum geen hutten beschikbaar zijn. Klik vervolgens op de gewenste datum. Daarna kiest u uw schip (sommige reizen hebben slechts één schip, en daarom is er geen keuze), het aantal hutten in de gewenste (en beschikbare) categorie, eventuele gewenste extra producten, en ‘lokale kosten’ (zoals speciale dieetwensen, die u meestal aan boord betaalt). Aan de rechterkant vindt u het ‘Boekingsoverzicht’. Na het invullen van uw voorkeuren en benodigde informatie klikt u op ‘Boek nu’ om uw boeking af te ronden. 

 • Available
 • 2 or less available
 • On request
 • Not available
Departure date -

Choose preferred ship

Please select your cabin(s)

Prijsoverzicht - 2021
Hutsoort Voor Alle vertrekdata
2-persoonshut op benedendek 2 pers. € 899 2-persoonshut op bovendek 2 pers. € 999 2-pers.hut benedendek voor alleengebruik 1 pers. € 1249 2-pers.hut bovendek voor alleengebruik 1 pers. € 1399
Prijsoverzicht - 2020
Hutsoort Voor alle vertrekdata
2-persoonshut op benedendek 2 pers. € 849 2-persoonshut op bovendek 2 pers. € 949 2-pers.hut benedendek voor alleengebruik 1 pers. € 1254 2-pers.hut bovendek voor alleengebruik 1 pers. € 1419
Inbegrepen in deze reis

8 dagen/7 nachten

7 x ontbijt

Lunchpakket of middagsnack

7 x 3- of 4-gangendiner

Koffie en thee aan boord tot 4 uur ’s middags

Welkomstdrankje

Gebruik van beddengoed en handdoeken

Dagelijkse reiniging van de cabine

Klimaatgestuurde cabine (benedendek)

Dagelijkse meertalige (Duits/Engels) briefings aan boord door de tourmanager

Onafhankelijke fietstochten (de tourmanager aan boord is bereikbaar via zijn/haar mobiele telefoon)

GPS-routes

Kaarten en notities voor fietstochten (1 set per hut)

SGR Garantieregeling

Niet inbegrepen in deze reis

Drankjes

Koffie en thee aan boord na 4 uur ’s middags

Fietshuur of huur e-bike incl. fietstas

Helm (niet beschikbaar aan boord)

Persoonlijke verzekeringen

Fooien (naar eigen inzicht)

Entreegelden en excursies

Stadsplattegronden

Vergoedingen voor veerboten

Transfer van/naar de aanlegplaats

Parkeerkosten

Wi-Fi (onbeperkt datapakket aan boord te kopen: € 10 per apparaat)

Aanvullende mogelijkheden en informatie 2021

2021:

 • Huurfiets: €75 per week (fiets met handrem of terugtraprem, graag aangeven bij uw boeking)
 • E-bike: €165 per week (alleen op aanvraag, e-bike met hand- of terugtraprem, graag bij reservering aangeven, beperkt aantal beschikbaar)
 • U vindt een beschrijving van de fietsen als u op het schip klikt.

 

Transfers
Tussen Koblenz en Bad Wimpfen met de trein (in 3,5 uur voor ca. € 45 p.p. – groepskaarten kunnen worden gekocht via de tourmanager aan boord).

Optionele excursies
Afhankelijk van de reisrichting en de tijd die het schip in de haven doorbrengt, kan er een optioneel excursieprogramma worden georganiseerd. De excursies kunnen alleen aan boord van het schip worden geboekt en betaald (contant). Afhankelijk van de nationaliteit van de deelnemers zijn de excursies indien nodig tweetalig (Duits-Engels) beschikbaar.

Aanvullende mogelijkheden en informatie 2020
 • Huurfiets: €75 per week
 • E-bike: €165 per week (alleen op aanvraag, beperkt aantal beschikbaar)
 • U kunt een beschrijving van de fietsen vinden als u op het schip klikt.

 

Transfers
Tussen Koblenz en Bad Wimpfen met de trein (in 3,5 uur voor ca. € 45 p.p. – groepskaarten kunnen worden gekocht via de tourmanager aan boord) of minibus (ca. € 85 p.p., min. 4 pers., fiets € 15). Beperkte beschikbaarheid, dit wordt geregeld door de tourmanager aan boord. Te betalen aan boord.

Optionele excursies
Afhankelijk van de reisrichting en de tijd die het schip in de haven doorbrengt, kan er een optioneel excursieprogramma worden georganiseerd. De excursies kunnen alleen aan boord van het schip worden geboekt en betaald (contant). Afhankelijk van de nationaliteit van de deelnemers zijn de excursies indien nodig tweetalig (Duits-Engels) beschikbaar.Beschikbare schepen voor deze reis

Motorschip Patria Duitsland
max. 68 gasten
34 hutten
2 beschikbare reizen met dit schip

Vergelijkbare reizen

Saarburg Enkele reis, beide richtingen mogelijk. Koblenz
Saarburg - Koblenz (of v.v.) Langs de Moezel en de Saar

Rustig fietsen tussen prachtige wijngaarden

Leer over de Romeinse geschiedenis in Trier

Proef de fijne Rieslingwijnen van de regio

Schip met max. 68 passagiers

Reisduur
tijd2 Created with Sketch. 8 dagen
5 stars
2 Beoordelingen
Begeleiding
 • Begeleid: u fietst in een groep onder leiding van een reisleider
 • Deels begeleid: dagelijkse bespreking door de reisleider, u fietst individueel in eigen tempo, reisleider is telefonisch bereikbaar
 • Individueel: zonder reisleider, u fietst indivividueel, de bemanning licht vooraf de fietsroute toe
guidance Individueel
Moeilijkheidsgraad
 • Niveau 1: eenvoudige routes, vlak landschap
 • Niveau 2: vrij eenvoudige routes door overwegend vlak landschap
 • Niveau 3: vereist meer inspanning, in overwegend heuvelachtig landschap
 • Niveau 4: voor geoefende fietsers, heuvelachtig landschap met een flinke klim
Difficulty level 1 Moeilijkheidsgraad 1
Amsterdam Enkele reis. Metz
Premium Ervaar meer comfort, kleinere groepen en extra’s.
nieuw
Amsterdam – Metz 4-landen reis Volg de magische Rijn

Rustig fietsen langs de Rijn & Moezel

Ontdek de rijke geschiedenis van de regio

Proef uitstekende wijnen uit de Rijnvallei

Schip met max. 30 passagiers

Reisduur
tijd2 Created with Sketch. 15 dagen
Begeleiding
 • Begeleid: u fietst in een groep onder leiding van een reisleider
 • Deels begeleid: dagelijkse bespreking door de reisleider, u fietst individueel in eigen tempo, reisleider is telefonisch bereikbaar
 • Individueel: zonder reisleider, u fietst indivividueel, de bemanning licht vooraf de fietsroute toe
guidance Begeleid
Moeilijkheidsgraad
 • Niveau 1: eenvoudige routes, vlak landschap
 • Niveau 2: vrij eenvoudige routes door overwegend vlak landschap
 • Niveau 3: vereist meer inspanning, in overwegend heuvelachtig landschap
 • Niveau 4: voor geoefende fietsers, heuvelachtig landschap met een flinke klim
Difficulty level 1 Moeilijkheidsgraad 1
Cochem Enkele reis, beide richtingen mogelijk. Metz
Premium Ervaar meer comfort, kleinere groepen en extra’s.
korting
Cochem - Metz (of v.v.) Zalige Duitse wijnen en rijke Romeinse geschiedenis

Rustig fietsen langs wijngaarden in 3 landen

Leer over Romeinse geschiedenis in Trier

Proef de fijne Rieslingwijnen van de regio

Schepen met max. 24 passagiers

Reisduur
tijd2 Created with Sketch. 8 dagen
Begeleiding
 • Begeleid: u fietst in een groep onder leiding van een reisleider
 • Deels begeleid: dagelijkse bespreking door de reisleider, u fietst individueel in eigen tempo, reisleider is telefonisch bereikbaar
 • Individueel: zonder reisleider, u fietst indivividueel, de bemanning licht vooraf de fietsroute toe
guidance Begeleid
Moeilijkheidsgraad
 • Niveau 1: eenvoudige routes, vlak landschap
 • Niveau 2: vrij eenvoudige routes door overwegend vlak landschap
 • Niveau 3: vereist meer inspanning, in overwegend heuvelachtig landschap
 • Niveau 4: voor geoefende fietsers, heuvelachtig landschap met een flinke klim
Difficulty level 1 Moeilijkheidsgraad 1

Uw gekozen reis:

Duitsland: Koblenz – Bad Wimpfen (of vice versa)

Offerte aanvragen

 • Graag zo specifiek mogelijk aangeven. Indien u dit nog niet exact weet, dan graag maand/ periode aangeven.
 • Heeft u nog speciale wensen, opmerkingen of andere aanvullingen?
 • Hoe kunnen wij u bereiken?