5 stars

Gera Vromen

Een heerlijke luxe fietsvakantie,goede sfeer aan boord en eten en drinken was voortreffelijk. We hebben genoten van de trip the best of Holland.

5 stars

Rodi en Greet van de Luur

Wij hebben de trip met de “Sarah” gedaan. Een aanrader!! Bijzonder goed verzorgd van A tot Z.. Voeg daarbij de prettige bemanning en reisleidster zoals wij die hebben ervaren en je hebt een prima trip met vooral ook mooie fietstochten. De combinatie van varen en fietsen is ons op deze manier uitstekend bevallen.

5 stars

klant

Was een top week, goed geregeld! We zaten op de mare van Friesland, leuk gevarieerd gezelschap. Samen met onze 11 jarige dochter de routes gefietst, prachtige gevarieerde routes en zeer goed te doen. Leuk dat op deze routes 2 Waddeneilanden worden bezocht. Maar kop van Noord-Holland en ook Friesland is erg mooi. Kortom een aanrader!

5 stars

Frank en Gonnie

Wat een heerlijke vakantie. Bij binnenkomst was het even wennen maar eenmaal gesetteld kan ik niet anders zeggen dan TOP, de bemanning/bemensing was erg gastvrij en erop gebrand je een fijne tijd aan boord te geven. Natuurlijk waren er kleine zaken die ik niet zo fijn vond, maar deze werden goed opgepakt en opgelost.
De fietstochten waren superfijn ondanks of dankzij de verschillende weertype die we hebben gehad. Maar als ik een cijfer mag geven een dikke 9 (er moet altijd ruimte blijven om te verbeteren).

5 stars

Klant

IJsselmeer en Friese stadjes sailtour. Communicatie tijdens het boeken verliep soepel. Informatie na boeken duidelijk (incl. Corona richtlijnen). Op de boot deskundige en vriendelijke gids en zeilbemanning. Boot is ruim, schoon en goed onderhouden (Wapen fan Fryslân). Fietsen zijn prima (7 versnellingen zijn ruim voldoende) Heerlijke week gehad met de kids.

5 stars

Mevr. C.A Meiresonne

Deze onbekende reis werd voor ons een feestweek.

4 stars

Leonardus Veugelers

Een fijn concept dat wij nog niet eerder kenden. We deden, samen met alleen Duitstalige mensen, de Hanzeroute. Prachtige fietsroutes door delen van de Veluwe, langs het water en door Interessante historische steden en dorpen. Op deze manier is het geen straf om een vakantie in eigen land door te brengen.
Nog een tip voor onze gids, Arie, het woord “moffen” komt niet af van de vroegere fietsmoffen maar van het oud Duits woord Muff. Dit is een scheldnaam voor een chagrijnig persoon. Dank Arie voor de leuke stadswandelingen.
Het eten aan boord was geen haute cuisine maar dat hadden we ook niet verwacht.

4 stars

Frank Niemeijer

Heel leuke ervaring. Zeer vriendelijke en behulpzame bemanning. De gehuurde e-bike voldeed goed en mooie fietsroutes. Het 3-gangen diner was goed, het ontbijt bijzonder goed. De hut was netjes en schoon.
Het enige wat ontbrak was een airconditioning. Bij zonnig weer kan de temperatuur in de hut behoorlijk op lopen.
Maar al met al een zeer aan te bevelen reis.

5 stars

Peter Bloemendaal

Als je van varen(zeilen) en fietsen houdt, is dit de ultieme vakantie.
Afgelopen week de waddentour op de Mare fan Friesland gedaan.
Uitstekend bevallen. Deskundig en vriendelijk bemanning.

5 stars

Bootsma

Het is een fantastische formule fietsen en varen en heel veel beleven.
Je komt op plekjes met de gidsen, waar je zelf geen weet van hebt!
Alles is tot in de puntjes verzorgd!
Hele fijne gidsen die erg goed op de hoogte zijn!
Verder loopt wr op de Magnefique alleen geweldig fijn, betokken en aardig personeel rond, waardoor er een prettige sfeer aan boord heerst.
Ook het drie gangen menu en ontbijt zijn dagelijks fantastisch en erg afwisselend.
Je krijgt voldoende ruimte om ook lunch voor onderweg mee te nemen. Geweldig!
Je wordt aan alle kanten verwend!
Deze reis is z’ n geld meer dan waard!
Zeker aan te bevelen!

Share your Boat Bike Tours experience

By writing a Trustpilot review to inspire others

Schrijf nu een beoordeling

Prijsopgave aanvragen

  • Graag zo specifiek mogelijk aangeven. Indien u dit nog niet exact weet, dan graag maand/ periode aangeven.
  • Heeft u nog speciale wensen, opmerkingen of andere aanvullingen?
  • Hoe kunnen wij u bereiken?