Over dit schip: Allure

Het comfortabele en vriendelijke passagiersschip Allure is in 1998 begonnen met varen. Vanaf dat moment verzorgt zij met succes fiets-vaarvakanties in Nederland, België en Duitsland. Sinds 2011 is Martien van de Velde schipper en eigenaar. Hij exploiteert de Allure met nieuw elan. Onder zijn leiding is de Allure nog steeds een zeer populair rivierschip voor fiets-vaarvakanties.

Beschrijving van de hutten
De Allure heeft tien comfortabele hutten. Een tweepersoonshut (8 m²) met een tweepersoonsbed en negen tweepersoonshutten (8 m²) met twee eenpersoonsbedden die in de meeste hutten aan elkaar gekoppeld kunnen worden. In twee hutten is er de mogelijkheid om een stapelbed voor kinderen te plaatsen. Elke hut heeft een eigen douche, toilet en wastafel. Ramen kunnen worden geopend en de hutten hebben centrale verwarming. Verder vindt u in elke hut een kluisje en een föhn. De gang is voorzien van airco, waardoor ook de hutten worden gekoeld.

Beschrijving van het schip
De Allure heeft een gezellige lounge (met airconditioning) met breedbeeld TV, een kleine zithoek en een bar. Wifi is beschikbaar. Het schip heeft ook fraai zonnedek, waar de maaltijden van uitstekende kwaliteit kunnen worden geserveerd bij goed weer. Op mooie avonden of tijdens het varen kunt u vanaf hier genieten van het landschap.

Feiten over dit schip
Lengte:           42 m
Breedte:           6 m
Hutten:           10
Passagiers:      22 (max.)
Crew:                4