Tweede persoon halve prijs | Flexibele boekingsvoorwaarden | Rekeninghoudend met Coronamaatregelen Meer informatie
Sluiten

Bij Boat Bike Tours zijn we – ondanks de onbestendige periode waarin we momenteel verkeren – altijd onderweg om nieuwe dingen te proberen. Reizen zit in ons bloed! Thuisblijven en afwachten tot de storm is overgewaaid, is niet bepaald ons ding. Zelfs nu kunnen we niet stilzitten –  we willen plannen maken voor de toekomst.

En wij zijn niet de enige die reiskriebels voelen! Daarom delen we graag een aantal van onze plannen voor 2021 met u: nieuwe reizen en een gloednieuw schip om naar uit te kijken!

1. Luxe reizen voor snelle fietsers en levensgenieters

Deze fietsreis begint of eindigt in onze bruisende hoofdstad, Amsterdam. Vanaf volgend jaar bent van harte welkom aan boord van ons zeer comfortabele schip Princesse Royal om mee te gaan op een reis door de natuur en culturele hoogtepunten van Nederland en België. Nieuw? Niet echt. De route bieden we al een aantal jaren. Het is zelfs een van onze meest gemaakte reizen. Alleen vanaf de zomer van 2020 wordt de reis op diverse originele manieren aangeboden: allereerst dus deze variant met extra kilometers tijdens de fietstochten, onze Wielrenreis van Amsterdam naar Brugge. Of andersom, dat kan ook.

Wilt u wel lekker doortrappen, maar wilt u slechts enkele dagen op reis, dan hebben wij ook twee kortere versies, namelijk van Amsterdam naar Antwerpen en van Antwerpen naar Brugge. Ook deze routes zijn in omgekeerde volgorde te maken. Deze wielren-reizen worden ook aangeboden aan boord van onze andere exclusieve schepen Magnifique III en Magnifique IV. En dan dus vanaf 2021 met de Princesse Royal, nu nog bekend als Magnifique. Zij zal vanaf volgend jaar ook uw thuis zijn voor de reis van Amsterdam, via Cochem naar Metz, of die van Cochem naar Metz (nu nog alleen te reserveren op onze Engelse of Duitse website).

2. Eén rivier, twee landen: van Amsterdam naar Keulen

Wat een rivier! Majestueus en waardig baant de Rijn zich een weg door fascinerende natuur- en cultuurlandschappen in het hart van Europa. Onze nieuwe Premium reis van Amsterdam naar Keulen is als een tijdreis door de geschiedenis van deze regio. Uw comfortabele thuis op deze fascinerende en ontspannende expeditie is ons zeer aangename schip Magnifique III.

Begin in Amsterdam en fiets ‘terug naar de vroege Middeleeuwen’ bij de vestingstad Wijk bij Duurstede voordat u belangrijke plaatsen uit de Tweede Wereldoorlog bij Arnhem bezoekt. Na de oversteek naar Duitsland maakt u een omweg naar de burcht Lohengrin – wellicht bekend van de Nibelungen-sage, soms aangeduid als de Duitse Ilias  – en bezoekt u de indrukwekkend gerestaureerde overblijfselen van de oude Romeinse stad Xanten. Spring door de tijd naar de industriële revolutie, terwijl u het Ruhrgebied verkent. Tot slot bereikt u Keulen, waar een bezoek aan de machtige Domkerk met zijn twee torens bijna verplicht is. Deze metropool, gesticht door de Romeinen, heeft zoveel te bieden: musea, wandelen over de boulevard langs de Rijn, of gezellig winkelen – de keuze is aan u!

3. Nieuw jaar, nieuw schip

Het is altijd een heel bijzondere gebeurtenis als er een nieuw schip aan onze vloot wordt toegevoegd. Daarom kijken we er nu al naar uit om De Willemstad te verwelkomen, die vanaf 2021 onze Noordroute zal varen. De Willemstad behoort met haar 48 hutten tot onze grotere scheepsfamilie, zoals De Amsterdam, De Holland en De Nassau. Met haar authentieke stijl en eigentijdse interieur past de Willemstad perfect bij haar grote zussen.

U voelt zich direct welkom zodra u arriveert bij de receptie. De hutten op De Willemstad zijn elk voorzien van twee eenpersoonsbedden, die overdag kunnen worden opgeklapt voor meer ruimte. En zoals op al onze schepen heeft elke hut zijn eigen badkamer met douche en toilet.

Vanaf het bovendek, met lounge en bar, hebt u een fantastisch panoramisch uitzicht over het landschap. Het ontbijt en de avondmaaltijden worden geserveerd in het ruime restaurant waar u niet alleen heerlijk kunt eten, maar ook kunt genieten van een prachtig uitzicht op het voorbijgaande landschap. Het grote, deels overdekte zonneterras biedt veel ruimte voor comfortabele ontspanning.

4. Nog meer Premium nieuws

Goed nieuws voor wie van net wat meer luxe houdt: onze Premium reizen zijn zo populair dat we ons assortiment uitbreiden. Vanaf 2021 zal onze populaire fiets-vaarvakantie van Amsterdam naar Maastricht (of vice versa) ook als Premium-versie beschikbaar zijn. Ontdek de fascinerende rivierlandschappen langs de Nederrijn, de Waal en de Maas. Onderweg passeert u het Nationaal Park Maasduinen, bezoekt u de kasteeltuinen van Arcen en ziet u glasblazers aan het werk in de koninklijke glasfabriek van Leerdam.

Zelfs uw verblijf aan boord van de prachtige Magnifique IV, die dit voorjaar werd voltooid, wordt een belevenis op zich: onze nieuwste aanwinst voor de populaire Magnifique vloot biedt een stijlvol en modern interieur, met grote ramen, een ruim restaurant, en zelfs een jacuzzi op het bovendek. Met zijn 10 suites op het bovendek is de Magnifique IV waarschijnlijk ons ruimste schip. En aangezien er tijdens de reizen niet meer dan 36 personen meegaan, betekent dit veel comfort en persoonlijke aandacht.

5. Een heel schip voor uw groep

Wilt u een heel schip reserveren voor uw eigen groepje familie of vrienden? Dan kunt u nu beginnen met plannen! Hoe eerder u bent, des te meer we voor u kunnen organiseren. Reist u met minimaal 20 personen, dan kunnen wij een heel schip exclusief voor u reserveren. Een jubileum, familiereünie, fietsclubvakantie of een uitstapje met collega’s; vertel ons gewoon wat u wilt. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

 

Offerte aanvragen

  • Graag zo specifiek mogelijk aangeven. Indien u dit nog niet exact weet, dan graag maand/ periode aangeven.
  • Heeft u nog speciale wensen, opmerkingen of andere aanvullingen?
  • Hoe kunnen wij u bereiken?